Nicole Falciani
Nicole bor i Stockholm med sambon Eric och dvärgtaxen Frank. I april släppte hon diktboken Kära, Kärleken. Nicole har bloggat sedan 2007, har ett Youtube-konto med 50 000 prenumeranter och 350 000 Instagramföljare.
Annons

Alla hjärtans dag


På fredag är det alla hjärtans dag, kärlekens dag. Oavsett vem du älskar, vad du älskar så är kärleken det absolut största vi har. Som ni vet så skrev jag ner en massa ord om kärlek i min bok Kära, kärleken och jag tycker inte det finns en bättre tid eller plats att ge bort den till någon man älskar än på alla hjärtans dag.

Annons
Annons

Jag har tillsammans med min bokförlag ordnat en kampanj där man kan köpa Deluxeutgåvan för endast 199kr inkl. frakt! Beställer du innan 11/2 så har du den garanterat framme till den 14/2. Spread love!

Vill du även ha en personlig hälsning skrivet av mig så maila [email protected] så ordar vi det!

Dela på:

Kommentarer till “Alla hjärtans dag”

  1. Sw skriver: 17 februari 2020 kl 08:06

    Hoppas du mår bra? <3


Laddar
https://nicolefalciani.elle.se/penny-lane/