Nicole Falciani
Nicole är en 24-årig influencer, programledare och författare, bosatt i Rom med sin dvärgtax Frank och pojkvän. Våren 2019 släppte hon diktboken \"Kära, Kärleken\" och hösten 2020 släppte hon sin andra bok \"Du ser ju inte sjuk ut\".
Annons

BILDER UR EN ENGÅNGSKAMERA

Två dagar innan jag drog till Mexiko oktober 2020 så köpte jag en engångskamera. När jag nu i april skulle flytta till Rom, så packade jag ner hela min lägenhet i flyttlådor och hittade den där engångskameran.

Annons

Halva rullen var använd men det fanns fortfarande plats för några fler bilder. Förra veckan var rullen slut och jag lämnade in den på framkallning. Så nu tänkte jag att vi kollar på några av bilderna.

En gosig bild på mig och Adem ♥ Gud vad jag älskar honom.

Annons

Påväg ner i plurret för att ta ett dopp mellan inspelningarna. En rolig kuriosa är att det var på den här stranden som Kristian friade till Anna. 

Den här vyn vaknade jag upp till varje morgon. Någon gång i livet vill jag ha ett hus på stranden.

Saknar verkligen Mexiko och hela produktionsgänget. Eftersom vi alla var i karantän i 11 veckor så blev vi verkligen som en liten familj. 

Annons

En förmiddag när jag var ledig från jobbet gick jag och Adem på krokodiljakt, tyvärr såg vi inga den dagen! Men jag fick faktiskt se en och annan krokodil i Mexiko. 

Kikar om det finns några fiskar i vattnet.

Och nu hoppar vi helt plötsligt till januari. Det var så mycket snö i Stockholm. Kändes som Narnia-land.

Annons

Min kille är uppvuxen i Nacka och han älskar ALLT som har med Nacka att göra. Så en vinterdag åkte vi ut till ett motionsspår nära Hellasgården för att ta en långpromenad med Frank. 

Senare i Januari åkte vi upp till Boden för att fira vår 6-månadersdag på Arctic Bath. Det här är den enda bilden som gick att framkalla därifrån. Alla andra är helt svarta.

Från februari till augusti. För prick 3 veckor sedan åkte vi till Fuerteventura för att surfa. 

Annons

Om ni inte har surfat tidigare så måste ni testa det. Så utmanande, ansträngande men så oerhört roligt.  Puss från oss ♥ 

 

3 kommentarer till “BILDER UR EN ENGÅNGSKAMERA”

  1. Emelie skriver: 23 augusti 2021 kl 18:44

    Hej! Skulle inte du kunna berätta mer om kameran och hur du gjorde för att framkalla och få bilderna digitalt?😍


    1. Nicole Falcianinicolefalciani.elle.se skriver: 24 augusti 2021 kl 00:05

      Det var en vanlig engångskamera som jag köpte i en random fotobutik i Stockholm! När du lämnar in en engångskamera för att framkalla bilder så säger du bara att du vill ha dom digitalt! kram <3


  2. Malin skriver: 5 september 2021 kl 14:34

Dela på:
Laddar