Nicole Falciani
Nicole bor i Stockholm med sambon Eric och dvärgtaxen Frank. I april släppte hon diktboken Kära, Kärleken. Nicole har bloggat sedan 2007, har ett Youtube-konto med 50 000 prenumeranter och 350 000 Instagramföljare.
Annons

Jag ska skriva en till bok!!

ÄNTLIGEN får jag berätta en stor hemlighet som jag har längtat efter att få berätta för er! Jag har knappt några ord att förklara min glädje för detta? Det är som att hela jag exploderar när jag tänker på hur bra detta kommer att bli! Jag vet hur många vi är som lider dagligen av olika sjukdomar, synliga och osynliga.

Annons

Bara tanken att jag eventuellt kan hjälpa en, två eller flera tusen personer ger mig tårar i ögonen. Jag ska nämligen skriva en till bok. Men det är ingen bok om vad som helst, utan om min sjukdom – barnreumatism. Förra veckan skrev jag på tillsammans med Harper Collins Nordic och det känns så otroligt bra att jobba med dem! Jag vill inte berätta för mycket ännu men jag kommer göra ALLT för att kunna hjälpa er som dagligen kämpar.

Annons

Jag vill gärna få reda på vad ni vill läsa i boken? Ge mig mig alla era tankar & idéer!

Dela på:

4 kommentarer till “Jag ska skriva en till bok!!”

 1. Anna MountainAnnamountain.blogspot.com skriver: 3 december 2019 kl 23:32

  Lycka till


 2. Rebecca skriver: 4 december 2019 kl 13:42

  Som utomstående tycker jag det hade varit intressant med en del om vad man kanske behöver tänka på som vän eller familj till en person med reumatism. Tex om man kan underlätta på något sätt!


 3. Sofia skriver: 4 december 2019 kl 19:30

  Så roligt, grattis! Extra intressant eftersom jag också har reumatism. Jag hade velat läsa om vad man kan göra för att må bättre genom träning och ändrade kostvanor t.ex. lycka till!


 4. Sara skriver: 14 januari 2020 kl 21:40

  Så bra och roligt! Den ser jag verkligen fram emot att läsa. Jag har också haft reumatism sedan jag var barn och har saknat tips och samtal från andra i min ålder.
  Lycka till 🙂


Laddar
https://nicolefalciani.elle.se/pepparkakshustavling-ft-anna-pankova/