Nicole Falciani
Nicole bor i Stockholm med sambon Eric och dvärgtaxen Frank. I april släppte hon diktboken Kära, Kärleken. Nicole har bloggat sedan 2007, har ett Youtube-konto med 50 000 prenumeranter och 350 000 Instagramföljare.
Annons

Min möhippa

Vilken helg!! Jag vet knappt vart jag ska börja. I lördags blev jag kidnappad av mina vänner, det var nämligen dags för min möhippa!! Mina vänner hade egentligen planerat en helt annan möhippa för mig i Polen, som såklart blev inställd. På mindre än en vecka lyckades de dra ihop en hippa i Stockholm. Förstår ni hur fint det är? Dom har lagt så mycket tid och engagemang på den här hippan och jag är så tacksam över det.

Den här helgen har varit underbar på flera olika sätt. Dels har det varit oerhört skönt att inte läsa nyheterna, inte prata om corona utan bara vara i nuet. Den här helgen påminde mig om hur livet såg ut innan allt det här drog igång. Innan krisen kom. Innan hysterin kom. Innan folk fick panik. Den påminde mig om hur livet alltid sett ut för mig, fram tills för bara några veckor sedan. Ett och ett halvt dygn spenderades i en bubbla.

I lördags morgon stormade mina vänner in i mitt sovrum. En var utklädd till dinosaurie och resten bar Totti-masker över ansiktet. Jag blev sååååå chockad. Har nog aldrig blivit så överraskad i hela mitt liv. Jag trodde ju verkligen inte jag skulle få en hippa på grund av omständigheterna.

Därefter fick jag 10 minuter på mig att fixa mig + byta om. Vi alla bar matchande tights & tröjor. Efter att mina 10 minuter passerat så åkte ögonbindel och hörlurar på.

Annons

Första stoppet blev hemma hos min föräldrar. Där hade tjejerna dukat upp en SINNESSJUKT god frukost. Pannkakor, bär, smoothies, macka och cupcakes bland annat.

Utöver frukosten så hade dom dekorerat hela lägenhet med massa fint pynt. Dom hade verkligen tänkt på dom små detaljerna också.

Bästa av allt. Penis-sugrören. Dog av skratt.

Här har vi hela gänget!! Vilka tjejer alltså. ÄLSKAR ER!! Hedieh, Hasti, Lina, Elin, Elena, Mamma, Nathalie, Frida och Tully ♥

Annons

När alla var mätta och belåtna åkte ögonbindel på igen. Det blev en timmes bilfärd och vi underhöll oss med att köra karaoke i bilen. Det blev allt ifrån Beyoncé till Lisa Nilsson till Erics gamla hits.

Sen kom vi fram till Bomans hotell i Trosa. Så mysigt ställe! Det blev ett snabbt ombyte till badkläder och sen begav vi oss ner till deras jacuzzi + bastu. Resten av dagen körde vi lite lekar och sen på kvällen blev det en trerätters middag på hotellet.

Dagen efter blev jag väckt av att det regnade hjärt-konfettin över mig. Inte helt fel sätt att vakna på 😉 Efter en snabb frukost, satte vi oss bilen igen och slutligen hamnade vi på Vaxholm. Där vankades det en mildare variant av Fångarna på Fortet på Kastellet.

Vi delade upp oss i två lag och här ser ni bästa laget!! Jag,  Elin, Frida och Tully. Sen var det full rulle. Fyfan vad kul det var!! Har ni inte varit på Kastellet så måste ni dit. En av de roligaste aktiviteterna jag gjort.

Annons

När 1,5 timme passerat var det dags för sista uppdraget. Mitt lag VANN!!!! Gissa om jag var glad!! Och där var hippan slut och det var dags att bege sig hemåt. Jag är så himla tacksam över att mina vänner styrde ihop det här på mindre än en vecka. Det var kanske inte vad jag hade förväntat mig, men som sagt, tjejerna gjorde det bästa dom kunde under omständigheterna och det är det som räknas. Den här helgen har varit så magisk, rolig och härlig. TACK ♥

Igår vaknade jag upp till dessa blåmärken. Ett kvitto på att vi haft det väldigt väldigt kul! Men det är helt sinnessjukt, har över 30 stycken blåmärken på benen, hahah.

 

Annons

 

Dela på:

6 kommentarer till “Min möhippa”

 1. Anonym skriver: 24 mars 2020 kl 17:28

  Åhhh, gud så fina vänner du har!!!! Ser ut som en super trevlig helg.

  Bara en fråga: såg att de står nosecco, drack ni alla alkoholfritt hela dagen? Jag har lite ångest för att jag på min eventuella möhippa skulle behöva supa järnet… tänker om det var ett gemensamt beslut som alla tog gällande att det skulle vara alkoholfritt? 🙂


  1. Nicole Falcianinicolefalciani.elle.se skriver: 24 mars 2020 kl 19:47

   Hej! Vi hade det superhärligt. Mina vänner vet att jag inte dricker särskilt mycket alkohol så det var dom som hade löst nosecco till frukosten. Det var inget jag specifikt sagt eller bett om! Senare under dagen blev jag och fler av tjejerna sugna på lite alkohol och då åkte vi och köpte det. Kram


 2. Victoria skriver: 24 mars 2020 kl 18:33

  Så du hade alltså förväntat dig mer/något bättre/annat men pga omständigheterna är du nöjd.det hade således inte dugit om det inte hade varit Corona.


  1. Nicole Falcianinicolefalciani.elle.se skriver: 24 mars 2020 kl 19:45

   Ja, jag hade förväntat mig något annat. Och det måste väl jag få vara ärlig med? Mina tjejkompisar hade på förhand frågat mig vad jag önskade mig. Då berättade jag att jag önskade mig att vi skulle resa till typ Polen, Ungern eller Tjeckien eller något annat land i Östeuropa. Samt att jag ville ha en ”rövig” utgång och en spadag. Men jag är sååå tacksam för den här möhippan. Jag hade så roligt och det var verkligen en oförglömlig helg. Men det var inte vad jag hade förväntat mig, det betyder dock inte att den var dålig. Ibland har man bara målat upp en annan bild i huvudet. Kram


   1. Ronja skriver: 24 mars 2020 kl 20:47

    Alltså tack som fan för att du är så jävla ärlig!!!! Och grym osv.


 3. vit tvålpumpnivito.se skriver: 25 mars 2020 kl 14:58

  Åh vad roligt! Vilka grymma vänner du har!


Laddar
https://nicolefalciani.elle.se/vinn-presentkort-hos-guldfynd/