Nicole Falciani
Nicole bor i Stockholm med sambon Eric och dvärgtaxen Frank. I april släppte hon diktboken Kära, Kärleken. Nicole har bloggat sedan 2007, har ett Youtube-konto med 50 000 prenumeranter och 350 000 Instagramföljare.
Annons

Mitt hjärta har aldrig gjort så ont

Tack för att ni är så fina ♥ Jag har läst varenda kommentar och varenda meddelande jag fått från er. Det värmer verkligen. Men jag ska vara ärlig. Det är tufft just nu. Väldigt tufft.

Ångesten äter upp mig inifrån. Tårarna slutar inte rinna. Trycket över bröstet blir grövre och grövre. Känns som att jag ska dö. Tror jag kommer dö. Mina ögonlock är uppsvullna efter alla tårar, jag har ont i huvudet och sömnsvårigheterna. Aptiten är som bortblåst och minnet sviker. Känns som att jag lever i ett vakuum. Vet varken in eller ut.

Alla runtomkring mig säger att det kommer bli bra tids nog. Och innerst inne vet jag, att det nog är sant. Men jag kan inte se det nu. Kan inte känna det nu. Mitt hjärta har aldrig gjort så ont i hela mitt liv. Det är sönder. Splittrat i tusentals bitar. Att ta djupa andetag smärtar. En sån basal sak som att andas, blir helt plötsligt svårt. Tårarna kommer när jag är själv. När jag sitter i soffan, ligger i sängen eller står i köket. Resten av min vakna tid spenderar jag med min familj eller med mina vänner.  Och nästa vecka har jag bokat in en tid hos en psykolog.

Annons
Annons
Dela på:

44 kommentarer till “Mitt hjärta har aldrig gjort så ont”

 1. Amanda skriver: 19 maj 2020 kl 15:39

  Tar hand om dig Nicole <3 Låt dig själv vara ledsen för det är självklart att det gör ont när en relation avslutar.
  Du är världens underbaraste person! Du är ju en stor bubbla av glädje och jag älskar din personlighet. Var rädd om dig och ta en paus ifrån sociala medier om du behöver det – vi kommer förstår och även finnas kvar när/om du väljer att komma tillbaka <3
  Djupt inom mig så hoppas jag att allt ordna sig mellan er två men nu är jag inte insatt i situationen så det är inget jag ska ger mig in på. Men i vilket fall som helst, stor stor kram till dig.


 2. Isabelle Svensson skriver: 19 maj 2020 kl 16:01

  Hej,

  Vill skicka ett låttips mitt i allt, After the storm med Mumford and Sons, den har hjälpt mig i stunder då det känts svårt. Hoppas det hjälper dig lite, lite grann. Kram ❤️


 3. Ida skriver: 19 maj 2020 kl 16:04

  Åh fina Nicole. Det smärtar att se dig beskriva ditt lidande. Jag önskar dig med välvilja att du kommer ur denna sorg tids nog. All kärlek till dig!


 4. Anna skriver: 19 maj 2020 kl 16:41

  Glöm aldrig bort vem du är! Du är fucking Nicole Falciani! Har följt dig sedan du började på Norra Real, för då gick jag en klass över dig. Har alltid tyckt att du verkar vara så himla cool och speciell. Förra året gick jag igenom ett liknande uppbrott med min partner, så jag känner igen mig som fan i det du går igenom! Du är så himla stark och du kommer ta dig igenom detta. En dag i taget. Det är okej att gråta och slösa en hel dag på att må skit. Du kommer ta dig igenom detta och växa och bli starkare. Det må låta klyschigt, men vafan. Hoppas att denna kommentaren lyfter upp din energi, om bara litegrann. Små handlingar gör stora skillnader. Du klarar detta ❤️


 5. Felicia skriver: 19 maj 2020 kl 16:41

  Det gör så ont i hjärtat när jag läser vad du skrivit! Jag vet precis hur det känns när hjärtat värker och panikångesten väcker en om natten och får kroppen att darra om dagen. Man måste gå igenom allt det där, tillslut orkar inte kroppen vara ledsen mer och då har den inget annat val än att repa sig igen <3 var snäll mot dig själv <3 och det ÄR OKEJ att inte tänka och agera rationellt när det känns som att hela världen rasat under ens fötter. Sänder dig tankar och positiv energi! Kram


 6. Carolina skriver: 19 maj 2020 kl 16:44

  Jag går igenom exakt samma sak nu, känns som det enda man kan göra är att hålla huvudet ovanför ytan. Att vissa dagar orkar man ingenting mer än just det. För det är det allt handlar om just nu, överleva smärtan som tagit över ens existens. Det enda jag kan säga är att du är inte ensam, vi är många som går igenom samma sak även om jag vet att det inte tar bort panikkänslorna som sveper över så kan det finnas en tröst i att du är inte ensam i dina känslor.

  Kram!!


 7. Sofie skriver: 19 maj 2020 kl 17:18

  Åh jag vet exakt hur det känns. Tyvärr är det som alla säger att det enda som läker det är tid, vilket kan vara både frustrerande och betryggande. Jag lovar att det finns en tid efter detta eftersom jag själv varit med om det. Och du kommer bli så mkt starkare genom detta. Ta hand om dig, gör saker du mår bra av och tillåt dig känna alla känslor <3


 8. Johanna skriver: 19 maj 2020 kl 17:20

  Det finns inget som gör så ont som hjärtesorg, jag vet att det kanske inte känns så nu men det kommer bli bättre ❤️ Ta hand om dig själv o gör det som får dig att må bra ❤️ Det blir ett stort tomrum i hjärtat man helt plötsligt måste fylla med något annat och sorgen kan vara enormt övermäktig, men jag vet att du klarar det, för om jag klarade det så gör du med det❤️


 9. Malin skriver: 19 maj 2020 kl 17:48

  Jag gick igenom hjärtesorg för 2 år sedan. Vi hade varit ihop i 11 år, hade gift oss 1,5 år innan och planerade för barn. Han hade blivit kär i en annan som han hellre ville leva med. Så där stod jag, 28 år gammal, och istället för barn så blev jag singel. Livet blev inte alls som jag tänkt mig. Jag visste inte hur jag skulle ta mig genom dagarna i början, varje timme gjorde ont. Jag tog som dig hjälp, gick i terapi, var med min familj och vänner, grät. För mig var ångesten värst att hantera. Och med tiden blev den mindre, fast jag inte trodde det. Nu har två år passerat för mig. Jag är lycklig igen, fast jag trodde att jag aldrig skulle återhämta mig. Jag har träffat en ny kille, och har en relation som är bättre för mig. Jag hittade mig själv på vägen, vad jag vill ha och vad som är viktigt för mig. Ett mig jag hade prioriterat bort i min tidigare relation. Du kommer kunna andas igen, kunna skratta igen. Ångesten kommer tillslut försvinna. Livet blev inte som du tänkt dig, men så mycket fina saker väntar dig Nicole. Det bästa har inte hänt än. All kärlek till dig ❤️


  1. Em skriver: 19 maj 2020 kl 20:46

   Jag var med om exakt samma, vi hann aldrig gifta oss, men tillsammans över 10 år och träffades unga. Jag trodde hela framtiden var utstakad för oss. Så lämnar han mig för en annan, helt plötsligt. Där stod jag och istället, snart 30 och ofrivilligt singel.

   Två år har gått, och jag mår så bra nu. Bättre än jag någonsin mått tror jag. Lärde känna mig själv bättre som singel, och tar med mig all lärdom till nästa relation.

   Det blir bra, först måste det bara göra jätteont och du ska få sörja och gråta så länge det behövs. ❤️


   1. Lisa skriver: 20 maj 2020 kl 15:30

    Hej. Är här inne för att jag i detta nu går igenom en liknande situation. Ingen av oss har träffat någon ny men vi blev ihop året jag skulle fylla 18 och i år fyller jag 29. Jag trodde aldrig att jag skulle behöva vara utan honom. Vet inte vem jag är utan honom och älskar honom så. Jag känner mig exakt så som Nicole skriver. Vet inte vad jag ska ta mig till. På något sätt kändes det fint att se två personer som är på ”andra sidan” av ett uppbrott från ett förhållande på 10+ år.


 10. Saron skriver: 19 maj 2020 kl 18:38

  Åååhhh!! Hoppas allting löser sig, om det är så att det kommer göra det. Hoppas du mår bra och tar hand om dig, fastän du mår skit! TRO MIG jag har själv gått igenom en mörk tid i mitt liv, och förstår att det inte är så lätt att hantera och att sluta tänka på det!

  Men jag vet och tror på dig – att du kan klara av det! Som jag gjorde!

  Ett tips är att lyssna på musik (kanske lugn / relax) eller på ngn musik som beskriver känslorna som stormar i dig. Vore bra!

  Alla kramar och all kärlek till dig

  /Saron


 11. selma skriver: 19 maj 2020 kl 20:58

  Du är älskad och du är värdefull. <3 all styrka och kärlek till dig.


 12. Maria skriver: 19 maj 2020 kl 21:34

  Det får göra ont även om det är förjävligt under tiden. Du är värd någon som inte går i göra slut tankar o planerar ett bröllop samtidigt. Det är ett jävligt schizo beteende. Förstår att du inte fattar vad som hänt. En är inte gjort för att hantera en chock.


 13. Jesssie skriver: 19 maj 2020 kl 21:55

  Jag vet hur det känns. Det går över. Jag lovar! Kärlek till dig ❤️


 14. Jesssie skriver: 19 maj 2020 kl 21:55

  Jag vet hur det känns. Det går över. Jag lovar! Kärlek till dig ❤️


 15. Liv skriver: 19 maj 2020 kl 23:40

  Jag lider verkligen med dig. Jag tror det är helt rätt att gå till en psykolog och bearbeta något som gör så ont som hjärtesorg. När mitt förra förhållande tog slut, helt oväntat, hade jag så ont i bröstet att jag på riktigt var rädd att jag skulle dö. Jag tänkte att hjärtat inte skulle klara att gå omkring och ha så fysiskt ont. Jag var helt otröstlig. Jag grät mig till sömns och jag vaknade varje morgon av att jag grät… dag ut och dag in. Men sen en dag så börjar det kännas bättre, sakta men säkert tar man sig igenom det. Plötsligt kan man skratta igen utan ett hugg i hjärtat. Plötsligt kan man tänka på andra saker. Och en dag börjar man så smått känna sig intresserad av att träffa någon ny- och gör det. Nu en tid senare känns det ingenting särskilt när jag tänker tillbaka på när han lämnade mig förutom att det är ett jobbigt minne av en mörk tid och jag undrar ibland t o m varför jag var SÅ himla ledsen. Men det är inte bara personen och förhållandet man sörjer. Det är alla förhoppningar och planer för framtiden, kanske är det värst. För när det tar slut finns ju inte just de planerna och den visionen av allt som skulle bli längre fram, det är som om hela ens framtid rycks ifrån en, och det tar lite tid att komma över den sorgen. Det suger att plötsligt bli lämnad när man inte vill det alls, det är verkligen det värsta nånsin. Men det kommer att gå över, ta en dag i taget och se framåt. Låt dig själv få vara ledsen men våga lita på att livet kommer bli bättre och bättre, för det är verkligen så! Du kommer bli lyckligare än du någonsin varit tidigare. Allt blir bra till slut. Stor kram ❤️


 16. Johanna skriver: 20 maj 2020 kl 00:02

  Vet precis hur ont det gör. Känns som en mardröm som inte går över. Det som hjälpte mig var att läsa om andra som klarat det. Vet att det inte känns så men med tiden så blir det lättare.


 17. Lisa skriver: 20 maj 2020 kl 06:20

  Slängdes 12 år tillbaka i tiden när jag läste ditt inlägg, jag var 21 och hade aldrig upplevt sorg tidigare i livet på det viset då, jag visste inte att sorg kunde göra så ont, så fysiskt ont. Visste inte hur jag skulle ta mig igenom timmen när varje sekund var en kamp, det gjorde så ont, det fanns inget att hålla fokus på, men det gick på ngt vis. Och varje vecka gjorde sakta att det blev lite enklare. Att vara ute och gå gjorde det lättare. Idag är jag gift och har två barn, jag är lycklig och sorgen är inte en del utav mig längre. Men sveket fanns i mig länge, och har format mig som människa. Jag tror hjärtsorgen från förra relationen gjorde jag att jag åldrades tre ggr snabbare än de i min egen ålder. Men det blev efter ett tag en styrka, en klokhet, en insikt om människor, om mig själv och om livet. Och jag fick lära mig ömma för mig själv. Det har tagit mig långt på många vis senare i livet vid motgångar. Ta den tid du behöver, jag vet inte vad som hänt dig men ngt inom mig får mig att tro att det påminner om mitt egna. Att livet man levt och relationen man haft varit en lögn är svårt att möta, man faller hejdlöst. Men man landar också tids nog. Bra att du ska träffa en psykolog. Du är värd allt du behöver för att ta dig igenom det här. För det kommer du. Och man kan bli hel igen. Ännu mer hel än sist. Jag lovar. ♥️


 18. Annika skriver: 20 maj 2020 kl 07:05

  All kärlek till dig. <3


 19. Trine Nilsen skriver: 20 maj 2020 kl 09:47

  Kjære Nicole. Utrolig trist å lese, men jeg forstår veldig godt hvordan du har det da jeg har gått gjennom noe lignende selv. Kjærlighetssorg er vondt, alt føles så håpløst og man tror/føler at det ikke er noe som hjelper. MEN ting blir bedre. Du har venner, familie og ”fans” som støtter deg i denne tiden. Du fremstilles som en utrolig sterk person, noe jeg regner med du er. Du skal ikke la en mann knekke deg sammen, du er bedre enn som så ❤️ Ting vil bli bedre med tid. Akkurat nå må du nok la det synke inn og få samlet tankene, så vil ting falle mer og mer på plass. Husk at du betyr så mye, jeg heier på deg. Dette klarer du💪


 20. Malin skriver: 20 maj 2020 kl 13:56

  Fina fina du, det gör ont i mig att läsa om din hjärtesorg, ångest, att du känner dig vilsen och förkrossad inuti själen 😔

  Du är inte värd detta, du är värdefull fin vacker och fantastisk!

  Styrkekramar ♥️♥️♥️


 21. Agned skriver: 20 maj 2020 kl 18:16

  Hej fina❤️ gick också igenom samma sak i höstas och önskar verkligen ingen den smärtan. Det sista jag ville höra var ”det blir bättre”. Jag ville inte att det skulle bli bättre och gå över, jag ville ha vårat liv och vår framtid. Jag har ett boktips till dig som hjälpte mig i de värsta stunderna http://separation.se/produkt/skiljas-utan-att-forlora-sig-sjalv/. Skickar tusen kramar ❤️


 22. Matilda skriver: 20 maj 2020 kl 19:58

  Hej, jag har gått igenom en liknade upplevelse då min kille lämnade mig för ett par månader sen. Jag kände precis som du, vart enda ord känner jag igen. Jag förstod aldrig hur jag någonsin skulle bli lycklig igen. Nu börjar jag sakta men säkert att förstå det igen. Det är en process, som man både behöver kämpa sig igenom men som man också måste få låta ha sin gång. Det som jag tyckt har varit mest viktigt är att älskar sig mer än någonsin och inte tvinga sig själv att tänka att man är värdefull och värd allt det fina i den här världen. Och sen veta att man inte är ensam, tusentals och åter tusentals människor har gått hjärtesorg det här innan oss och vet du vad, de flesta har blivit lyckliga igen. Och tusen gånger starkare. Ett liv utan sorg är omöjligt och tyvärr var det vår tur att råka ut för det på det här sättet, men det är något man får lära sig acceptera, en dag i taget. Det är omöjligt att tro att det en dag kommer att bli bra men jag tror det är viktigt att inte tappa hoppet, för det kommer att bli bra men inte just idag. Och en vacker dag står vi där och kollar tillbaka på allting och tänker ”tack och lov att han dumpade mig”.

  Kan verkligen tipsa om det här inlägget av Lisa Olsson ska jag numera kan utantill: https://lisaplace.se/2019/07/05/19578/

  Vi klarar det här <3


 23. Rebecka Andersson skriver: 20 maj 2020 kl 20:17

  Jag har varit med om exakt samma sak. Det var det äckligaste, sjukaste, mest smärtsamma jag nånsin upplevt under mina 23 år. Idag två år senare gör det fortfarande ont men jag är lyckligare än nånsin, det var bäst att det blev som det blev.


 24. Cecilia skriver: 20 maj 2020 kl 22:55

  Känner igen mig så i det du skriver. För åtta år sedan var det jag. Istället för förlovning och barn lämnade han över en natt. För mig kom det som en chock. Jag kunde inte äta eller fungera som vanligt. Bara älta. Ångesten åt upp mig och det fick fysiska symptom. En klok kvinnlig läkare sjukskrev mig för en krisreaktion. Hon sade även åt mig att en dag kommer du vakna upp och inse att du är värd någon mycket bättre än någon som gör så här mot dig. Skitsnack, tänkte jag.

  Döm om min förvåning när jag efter någon månad vaknade upp ur min dvala när jag insåg att jag blivit bedragen en längre tid. Han blev plötsligt inte lika viktig. Då vände det. Jag blev sakta lycklig igen. Lärde mig att hitta glädjen i livet och att älska mig själv. För att sen träffa en man som älskade mig som jag förtjänade och som visade mig vad Äkta kärlek egentligen var ❤️

  Livet blir inte alltid vad man tänkt sig. Men i slutändan kan det bli så mycket bättre än vad man anade.

  Just nu är det tungt och jobbigt. Men jag lovar dig att vi är flera som upplevt samma sak. För att sedan komma ut på andra sidan. Både starkare och lyckligare än vad vi någonsin varit. Jag önskar så att någon berättat allt detta för mig då jag var mitt uppe i det. Så nu berättar jag för dig. Allt kommer att bli bra. Även om det inte känns så just nu. All styrka till dig! ❤️


 25. Tobba skriver: 21 maj 2020 kl 00:47

  Det låter som en bra idé att besöka en psykolog. Jag har själv erfarenhet av psykoterapi så jag kan dela med mig av ett par goda råd (hoppas jag). Vet inte om du varit hos psykolog/psykoterapeut förut men en sak som är väldigt viktig är att du känner att personkemin stämmer mellan dig och terapeuten. Det kan mycket väl kännas rätt vid första mötet men om den rätta känslan inte är där så råder jag dig att prova med en annan terapeut. Rent generellt gäller att erfarenhet är bra, och viktigare än vilken inriktning terapeuten har med sin terapi. Hoppas verkligen att du kan komma framåt i den här jobbiga situationen och få hjälp på vägen. Sen blir jag ju lite undrande över hur Eric tar det hela och om han precis som du känner stark ångest, är väldigt ledsen och också är helt förkrossad över uppbrottet.


 26. Elin skriver: 21 maj 2020 kl 08:34

  ❤️❤️❤️❤️


 27. Josefine skriver: 21 maj 2020 kl 11:04

  Nicole. Tillåt dig själv att ta en dag i taget. Låt din kropp bearbeta detta i sin egen takt. Det värsta jag kunde få höra från andra i min närhet när jag själv var med om detta var ”Det kommer bli bättre, du är ung, du kommer hitta en ny” för i stunden gjorde det inte saken bättre. Det gjorde snarare mer ont att höra de orden, för hur kan något som betytt så mycket för en helt plötsligt inte betyda någonting alls? Varför skulle de orden få mig att tänka ”ja men gud ja! jag är ju ung, jag har tid att hitta någon ny imorgon!” och få allt att helt plötsligt kännas okej?

  Det kommer ta tid att bearbeta detta. Låt det ta sin tid. Försök att göra enkla saker som gör att det underlättar för stunden. För mig hjälpte det att titta på en favoritfilm ihopkurad under täcket, sova mycket, lyssna på den mest ledsamma listan på spotify jag kunde hitta, läsa poesi och prata med mina vänner. Det viktigaste är att tänka att det är okej att må som man mår innan man kan ta sig upp igen. Du behöver inte planera för din framtida lycka ännu, det är ingen stress, låt det vara för stunden, det kommer när du är redo.

  Ta hand om dig Nicole. Prata med vänner och familj, terapi hjälpte för mig till viss del också. Gör det som får dig att känna dig trygg för stunden. Det får kännas jobbigt för nu. Det är okej. <3

  Varma kramar från en läsare som gått igenom samma.


 28. Rebecca skriver: 21 maj 2020 kl 11:29

  På ett sätt så tror jag väldigt starkt på ”what’s meant for me will be for me”, när man kommit över den värsta smärtan i början tycker jag att det hjälper att tänka på den ❤️


 29. Abe skriver: 21 maj 2020 kl 13:08

  Vad förväntade du dig? Hitta en vanlig dödlig kille som uppskattar dig mer än sin egna spegelbild.


 30. Mini skriver: 21 maj 2020 kl 13:09

  Jag har varit där. Ett tips är att räkna i huvudet och fokusera på din andning, när det är som värst. Snart kommer inte varje minut vara plågsam längre. Jag lovar.


 31. Anna Lundberg skriver: 21 maj 2020 kl 13:14

  Det vackra i sorgen är att du är så påtagligt nörvarande i stunden. Det är sällan man är så levande som när hjärtat faller i bitar.

  Det finns inget att fästa tankarna på som inte gör ont. Det finns ingen väg att gå som inte känns som ett berg att bestiga.

  Paniken går i vågar. Räkna tiden som är jobbigast. Det släpper.


 32. Lina skriver: 21 maj 2020 kl 15:35

  Sänder dig all kärlek fina Nicole❤️ Du kommer klara detta, en dag snart kommer du vakna och känna mindre sorg i hjärtat. Du är så bra och fin och smart. Och du kommer garanterat finna en mogen och fin människa i ditt liv, en man som känner sig själv lite bättre och vet vad han har framför sig. Du förtjänar det BÄSTA för du är ett jävla kap❤️


 33. Dumpad skriver: 21 maj 2020 kl 17:35

  Jag går igenom samma sak just nu. Levt ihop med en man i 6 år. Som dumpade mig för att bli ihop med sin kollega som bor granne med med. Förstår hur du menar med att man inte kan andas, äta , sova. Även om det inte är någon tröst att höra att andra också lider just nu. För man känner sig som världens ensamaste människa. Någon dag kanske vi får en dag där vi kan andas lite lättare.


 34. Emilia skriver: 21 maj 2020 kl 20:15

  ❤️❤️❤️


 35. Emilia skriver: 21 maj 2020 kl 20:15

  ❤️❤️❤️


 36. Maria skriver: 22 maj 2020 kl 00:34

  Vet inte om du läser Sandras beijers blogg? Annars är ett stort tips att gå in på hennes ”best of” och alla texter om olycklig kärlek. Jag har typ memorerat varenda ord av hennes krönikor eller speciellt listan Hur man kommer över nån.
  Jag går genom exakt samma sak som du gör just nu (fast bara 3 månader ”före dig”) och känner igen allt du skriver så himla mycket. Det hjälper att läsa om andra som gått igenom det ibland. Vi kommer klara detta, för enda sättet ut är genom det! <3


 37. Mia skriver: 22 maj 2020 kl 08:32

  Du är så stark som berättar om hur du känner innerst inne 💗 ur kriser så växer vi oss starkare, men vi måste också få tillåta oss själva att sörja och gå sönder ibland för att sedan påbörja arbetet att bygga upp oss själva igen, starkare än någonsin 💗 vi finns här som stöd, du är fantastisk!


 38. Ju skriver: 23 maj 2020 kl 00:22

  AJAJAJ… fyfan. Det gör så ont.. och är så hemskt och allt känns meningslöst. Men man överlever ändå, man vaknar varje morgon ändå. Tillslut så glömmer hjärnan en del, och det är läskigt.. och i början ville jag inte att den skulle de, men de är en del av läkandet, för att KUNNA leva vidare behövde min hjärna sålla bort för att se framåt och inte bakåt. Jag är fortfarande inte helt där.. men påväg! Vissa dagar känns som ett bakslag och ett steg i fel riktning, men sen brukar de vara bättre dagen efter igen!
  All styrka till dig!! Man vet aldrig vad som händer i framtiden.. är det meningen så kommer ni hitta tillbaka! Men försök lägga denna tiden på att försöka leva och vara lycklig med dig själv, efter sorgen och bearbetningen.
  Kramar ❤️


 39. Sanna skriver: 23 maj 2020 kl 13:38

  <3 Kram


 40. Linn Enberg skriver: 23 maj 2020 kl 15:24

  Tung delning, men så tråkigt. Du får ta din tid och fina saker som får dig att bearbeta detta och må bra ut av. En sorg process är tufft, men så givande <3


 41. Cissi skriver: 23 maj 2020 kl 21:11

  För mig tog det flera år att bli människa igen. Men det gick. Och här står jag idag och vet att jag fixar allt, överlever allt. Att hjärtat kan gå sönder men det läks igen, allt blir bra igen, världen fortsätter att snurra, solen går upp varje morgon. Och den där enorma smärtan lättar för ingen, ingen, ingen människa är viktigare än du själv. Så kom ihåg det, minns det när du går genom livet, på den långa resa du ändå har framför dig.
  Att det är vackert och viktigt att älska andra, att det är nödvändigt och helande att vara sårbar och våga släppa in någon, om och om igen. Men den viktigaste relationen har du med dig själv och det är den som bär dig framåt, grundar dig i stunden, den som får dig att stå pall när allt omkring dig rämnar. För få är de som går genom livet utan jordskalv då och då.
  Kram


 42. Sofie skriver: 25 maj 2020 kl 14:22

  Läst ditt inlägg flera gånger & Mitt hjärta går sönder varje gång – så ärligt och sorgligt och fruktansvärt, lider så med dig 💔


Laddar
https://nicolefalciani.elle.se/nar-det-tar-slut/