När jag bjuder vänner och familj över på middag så är min paradrätt pasta - mer specifikt - vodkapastan. Den är to die for och det är verkligen en rätt alla måste prova! Fick inspiration från Petra Tungården som har tipsat om denna pasta flertal gånger. Här nedan delar jag med mig av min take på pastan. Laga & njut ♥ 1,5-2 askar körsbärstomater 3 klyftor vitlök 1 gullök 1 matsked tomatpuré 1 kruka basilika Ca 1 dl vodka Ca 0,5-1 dl matlagningsgrädde 1 chili eller chili krydda Ca 500 gr stor tjock pasta Burrata (om du vill göra pastan extra lyxig) Parmesan Finhacka vitlöken samt gullöken och skär tomaterna i mindre bitar Fräs all lök & tomater i en stekpanna med olivolja. När dom fått lite färg sänk värmen Tillsätt sen vodkan och tomatpurén När såsen börjar bli tjockare tillsätt matlagningsgrädde & basilika Ju längre du låter den puttra desto godare blir såsen, men minst 15-2o min Servera direkt med burrata & parmesanost!