Här kommer bilderna på dom färdiga cupcakesen. Dom blev superfina, dom Ena gjorde blev bäst men vi skyller det på att hon har praoat på cupcake Stockholm och mina och Frejas blev helt okejj. Dom är jättegoda, helt sjukt, yuuumy chocolate! Cupcake: 4 msk kakao, 1 dl kokande vatten, 3 dl vetemjöl, 2 tsk bakpulver, 1 tsk salt, 2 tsk vaniljsocker och 100 g smör. Frosting: 150 g margarin (ej flytande), 500 g florsocker (ett helt paket), 3 msk kakao och 3 msk kall mjölk. Jag gjorde om frostingen lite från orginalreceptet. 1. Blanda ned kakaon i det heta vattnet och rör tills all kakao är upplöst.Låt svalna. 2. Blanda mjöl, bakpulver, salt och vaniljsocker i en skål. 3. Vispa smöret och sockret riktigt mjukt med en elvisp, tillsätt äggen,ett i taget. Häll i mjölblandningen och rör tills allt är ordentligt blandat. 4. Hacka chokladen och tillsätt den sist tillsammans med vattnet medkakaon. 5. Sätt i muffinsformar i en muffinsplåt och fyll dem till 2/3. 6. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 20 minuter. Frosting1. Vispa smöret mjukt och med elvispen, tillsätt florsockret lite i tagetmedan du vispar på låg fart.2. Rör sedan i kakaon och kaffet. Fortsätt sedan att vispa på medelhastigheti några minuter så att krämen tjocknar ordentligt. Den skall varariktigt fast i konsistensen.3. Klart att spritsa på dina cupcakes!