Här kommer recept på en MAGISKT god vegetarisk bolognese. Det var faktiskt Annika som gav mig receptet på denna härliga rätt. Jag gjorde dock om receptet litegrann. Tog bort lite grejer och adderade andra grejer. Den är väldigt lätt att göra, tar dock ungefär 35-40 min att göra. Om man vill göra den vegansk så är det också väldigt enkelt, byt ut crème fraîche mot Oatlys crème fraîche. Receptet räcker till ca 4 portioner. För att göra den vegetariska bolognesen behöver du: 1 morot 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 5-10 champinjoner 1 grönsaksbuljong 2 dl crème fraîche 2-3 dl vatten 2 dl svarta linser 400 g krossade tomater 1 msk sojasås Svartpeppar Oregano Valfri pasta Gör såhär: 1- Skala & riv moroten, finhacka sedan moroten, löken, champinjonerna och vitlöken. 2- Fräs sedan grönsakerna i en kastrull tills dom fått lite färg 3- Tillsätt sedan resten av ingredienserna 4- Låt puttra (utan lock) i ca 25-30 min tills linserna är mjuka. 5- Börja koka pastan 6- Voilá, klart! Om du tycker såsen är för tjock addera lite extra vatten. 7- Servera tillsammans med pasta (tror även ris/en sallad skulle passa utmärkt till detta) och riv på med en massa parmesan.