Nicole Falciani
Nicole är en 23-årig influencer, modell och författare, bosatt i Stockholm med sin dvärgtax Frank. Våren 2019 släppte hon diktboken Kära, Kärleken och under hösten 2020 släpper hon sin andra bok \"Du ser ju inte sjuk ut\".
Annons

Vecka 38

Hej finisar! Hur mår ni? Min helg har varit lite upp och ner känslomässigt på grund av att det egentligen skulle varit min och Erics bröllopshelg. Det är en så märklig känsla. Såhär i efterhand är jag glad över att jag och Eric inte gifte oss, och det här var förmodligen det bästa som kunde hända mig.

Annons

Allting händer ju av en anledning. Och det var helt enkelt inte menat att det skulle vara vi, även om det såklart gör ont. För jag trodde verkligen att det skulle vara vi för alltid. Att det var han och jag mot världen. Det jobbigaste den här helgen har varit tanken av allting. Tänk om. Tänk om vi hade gift oss. Tänk om vi hade fått den helgen. Förutom det så ÄLSKAR jag september. En riktigt bra jobbmånad. Alla höstens projekt börjar kicka igång, vädret är sådär krispigt härligt (även om jag gärna hade skippat regnet!) och höstmodet ska vi inte ens prata om. Den här veckan kommer bli magiskt härlig. Vi tar en kik!

Måndag: Hälften jobb och hälften fixardag. Bland annat två telefonintervjuer inför mitt boksläpp, spelade in en Q/A och sedan blev det ett litet frisörbesök samt brow & lashlift.

Annons

Tisdag: Mestadels jobb. Komplettering av min ljudbok, möte inför ett nytt projekt och sedan lite fix. Städa hemma, lämna kläder till en kvinnojour, sopsortera etc.

Onsdag: Inspelning hela dagen. En inspelning med Libresse och en med Mentor Sverige. Direkt när jag kommer hem blir det att packa för hela slanten.

Tor-Söndag: Italien med mina tjejkompisar!! Alltså jag ser såååå framemot det. Tjejsnack, dricka vin, bada i havet, sola och bara äta massa god mat.

 

 

6 kommentarer till “Vecka 38”

 1. Annie skriver: 15 september 2020 kl 20:31

  Kram ❤️


 2. Weronika skriver: 15 september 2020 kl 21:11

  Alltså tycker du är så modig som vågar vara ärlig om detta. Och sätter ord på hur det faktiskt känns på riktigt.

  All kärlek till dig Nicole ♥️


 3. Ellen Delin skriver: 15 september 2020 kl 23:42

  Åhh förstår att det måste vara sjukt jobbigt. Är också en person som ofta (alltid) tänker ”tänk om”. MEEN – oftast mår man mycket bättre utan det där man förlorade. Du är grym! <3


 4. Belinda skriver: 16 september 2020 kl 16:03

  Kram till dig finaste Nicole! Du är så modig, stark, underbar – på alla sätt och vis! Önskar dig verkligen all lycka!!! <3

  För dem som vill sprida kärlek så kommenterar gärna här https://pernillawahlgren.se/pernillas-blogg
  Hon får så mycket skit i sitt kommentarsfält och vore så roligt om alla som tycker om henne skulle kunna skicka lite kärlek.

  Kram till alla! xx


 5. Linn Enberg skriver: 16 september 2020 kl 17:42

  Stark delning, men det är som du skrev nog menat mellan er. Hoppas du funnit din nya lycka nu och får en försatt bra vecka med alla dina härliga planer! en stor kram till dig <3


 6. Z skriver: 17 september 2020 kl 08:05

  Åh jag ÄLSKAR atr du lämnar in kläder till kvinno jouren, fler borde göra som du!


Dela på:
Laddar