Nicole Falciani
Nicole bor i Stockholm med sambon Eric och dvärgtaxen Frank. I april släppte hon diktboken Kära, Kärleken. Nicole har bloggat sedan 2007, har ett Youtube-konto med 50 000 prenumeranter och 350 000 Instagramföljare.
Annons
ANNONSSAMARBETE MED GULDFYND

VINN PRESENTKORT HOS GULDFYND

Guldfynd har verkligen smycken inför alla tillfällen i livet. Bröllop, dop, studententen, examen eller varför inte bara till vardags? Dessutom finns något i alla olika prisklasser. Kort och gott finns det något för alla. Jag och mina tärnor kommer bära fantastiska smycken från Guldfynd på bröllopet och jag är så taggad på att få visa er. Vackra, klassiska och tidslösa smycken. Men, nu över till det roliga. Idag har nämligen en av er chansen att vinna ett presentkort värde 1000 SEK hos Guldfynd. Perfekt att uppdatera sin egna smyckesgarderob eller ge bort ett fint smycke till någon man håller kärt. Enligt mig är smycken en av de bästa presenterna man kan få.

För att vinna ska du i en kommentar: Berätta om ditt bästa minne kopplat till ett smycke. Tävlingen avslutas torsdag den 26/3, vinnaren står för eventuell vinstskatt. Må bästa minne vinna!Vinnaren är EBBA B!! 

Dela på:

160 kommentarer till “VINN PRESENTKORT HOS GULDFYND”

 1. Charlotta Herslow skriver: 24 mars 2020 kl 10:00

  Jag är 32 år gammal och singel, något som många ställer sig frågandes till och på något sätt väldigt naturligt med tanke på den struktur vi lever i. Det är lite av en kamp att försöka förklara för folk att jag faktiskt är lycklig och nöjd(!!)

  Så, av min mamma som är gammalmodig och 60-talist som fick barn vid 20års åldern fick jag en diamantring på min födelsedag. ”Får du ingen själv så kan du alltid köpa en eller få en ring av mig” sa hon.

  Mamma alltså. <3


 2. Tova skriver: 24 mars 2020 kl 11:38

  Mitt bästa minne av ett smycke är mitt Thomas Sabo armband som jag dagligen har på mig, det fick jag nämligen från min farmor en jul för 9 år sedan. Hon gick bort i cancer några månader senare så det betyder väldigt mycket för mig och varje gång jag ser på det minns jag min farmor med värme <3


 3. Ida Nilsson skriver: 24 mars 2020 kl 11:49

  Jag köpte ett hårsmycke, liknande det du har på bilden, till en nyårsfest med 20-talstema för 6 år sedan. Festen var underbar, jättemkt folk mat gott vin. Men något skavde mellan mig och min dåvarande partner, jag visste att detta var början på slutet av en destruktiv relation och att jag var tvungen att lämna. Det var läskigt, vi hade varit ihop i fem år och hade bostad husdjur allt möjligt tillsammans. Men jag vågade och det är ett av mina allra bästa beslut, och varje gång jag kikar på det smycket i min lilla låda så tänker jag på att man måste våga vara modig och ta jobbiga val här i livet för att kunna gå vidare <3


 4. Carolinenouw.com skriver: 24 mars 2020 kl 16:19

  år 1979 dog min farmor i cancer i en ålder av 46 år. Hon lämnade min farfar ensam med fyra barn i åldrarna 14-20 år. Min pappa är äldst i den syskonskaran och i samband med farmors död fick pappa ta över den förlovningsring som min farmor haft på sin hand. Denna förlovningsring fick sedan min mamma ta över (ej som förlovningsring, utan ”endast” som ring) och när jag fyllde 18 år fick jag den i födelsedagspresent. Denna ring betyder mycket för mig då jag aldrig fick möjligheten att lära känna min farmor. På detta sätt bär jag med mig henne genom livet. Vem vet, kanske att någon av mina framtida barn får den som gåva?


 5. Jessica Tapper skriver: 25 mars 2020 kl 08:04

  Min man köpte min förlovningsring på en bakgata i Thailand och friade senare under resan. Då han var liiiite osäker på om den var helt äkta eller inte fick jag en annan förlovningsring lite senare. Som morgongåva dagen efter bröllopet sen hade han gjort om den första förlovningsringen till ett halsband så jag alltid kan ha den ändå.


 6. Sandra skriver: 25 mars 2020 kl 16:54

  Mitt bästa minne av ett smycke är när jag 28 mars för 3 år sedan förlovade mig med min sambo , jag hade köpt ett par billigare silver ringar som början för att sen byta ut dom till guld, vi åkte ut på landet med vår hund där min sambos pappa bor, vi står på en kulle med magiskt utsikt över åkrar & skog med solen i ögonen & då frågade jag om han ville förlova sig med mig, nu har vi varit tillsammans i 6 år & förlovade i 3 år & tanken är ett bröllop i sommar, p.s haha vi har fortfarande dom silverringarna haha 🙂


 7. Santina skriver: 26 mars 2020 kl 11:40

  När jag döptes fick jag ett guldhalsband med ett hjärta från min farmor. Det låg i en låda i många år och när hon dog nu för 3 år sedan hittade jag halsbandet igen. Hade helt glömt bort att jag hade det. I den stunden vart jag så glad och sedan dess bär jag alltid halsbandet för att minnas henne. Det är helt klart mitt bästa minne med ett smycke.


 8. Emilia skriver: 26 mars 2020 kl 11:42

  Mitt bästa smyckesminne är när jag kombinerade mina två favoritpersoner i ett smycke. Min pojkvän och jag har långdistans i olika länder, det är tugnt såklart men älskar man varandra så går det! Distansen kommer ju bara vara en liten del av förhoppningsvis resten av våra liv tillsammans. Vi träffades i Sverige när min kille var utbytesstudent, när han flyttade tillbaka till sitt hemland för 2 år sedan så köpte jag en berlock från just guldfynd med hans initial på. Berlocken satte jag på en silverkedja som jag har fått av min mormor. Hon dog när jag var 16 år gammal plötsligt, hon var verkligen min favorit på jorden en sådan jävla förebild, aldrig träffat någon så snäll som henne. Min kille och mormor fick tyvärr aldrig träffas då vi träffades när vi var 19 men tack vare smycket känns det fint på något vis att förena dem. Jag har smycket på mig varenda dag och det är absolut det jag skulle rädda först från en brand, det betyder allt för mig.


 9. Linnea H skriver: 26 mars 2020 kl 19:19

  Mitt favoritminne är när min pojkvän friade till mig.
  Vi var på semester i dominikanska republiken och skulle gå ut och äta på kvällen, precis som vi brukade göra varje kväll. Jag hade ingen aning om att han hade planerat en romantisk middag i smyg. Precis när vi ska gå iväg så säger han att nej vi ska inte gå in mot stan, utan vi ska häråt och så leder han mig ner mot stranden.
  I sanden står det ett bord uppdukat jättefint för två personer och fram kommer vår kypare som serverar oss champagne och en jättefin 5-rättersmiddag.
  Under tiden vi sitter där i solnedgången och njuter av den fina middagen så säger min kille att vi är inte här för att bara äta middag och så går han ner på knä och friar med den vackraste ringen jag någonsin sett. Självklart svarade jag ja 🙂
  Det är mitt absolut finaste minne jag har som dessutom är smyckesrelaterat 🙂


 10. Malin skriver: 26 mars 2020 kl 19:27

  Mitt bästa smyckesminne är när jag för några år sedan bodde i Australien och bodde nära en liten butik som hade handgjorda smycken. Jag blev helt kär i ett av halsbanden som såldes där och ville så gärna ha det som ett minne och som en symbol av mitt äventyr. Pengar fanns det inte gott om vid denna tid så jag sparade det jag kunde tills jag äntligen kunde gå in till denna affär och köpa det. Jag har inte tagit av det sedan dess och det är, trots inte så mycket värde, verkligen något jag önskar något av mina framtida barn får ärva.


Laddar
https://nicolefalciani.elle.se/chokladbollsrulltarta/